Sanne Dost

Op authentieke wijze fotografeer ik een verhaal. Bij mij zullen er geen extreem geposeerde foto’s worden gemaakt. Ik ga graag met mensen de natuur in, samen zoeken we de mooiste plekken voor een avontuurlijke fotoshoot in ongedwongen sfeer.

Bruidsfotograaf Sanne Dost

Sanne

Ik ben Sanne en samen met mijn vriend en poes Trudy woon ik in het kleine maar fijne dorp Noordwijkerhout. In de zomer maakt mijn woonplaats, die middenin de Bollenstreek en direct aan zee ligt een trouwlocatie op zich!

Samen met mijn vriend is reizen een van onze grootste hobby’s. Ik heb een voorliefde voor Afrika, maar ook andere werelddelen begin ik steeds meer te ontdekken en waarderen.

Social Media

Volg mij op Instagram en Facebook voor extra inspiratie op het gebied van bruiloften.

BRUIDSFOTOGRAAF NOORDWIJKERHOUT | TROUWFOTOGRAAF BOLLENSTREEK | TROUWEN OP HET STRAND | CEREMONIE IN HET BOS | ELOPEMENT IN HET BUITENLAND | WIJ ZEGGEN JA IN ZUID-AFRIKA

Sluit Menu
error: © 2019 Sanne Dost. All rights reserved.