Trouwen in het bos

Authentieke bruidsfotografie door Sanne

Zijn jullie een aanstaand bruidspaar die net even een andere bruiloft wil dan de rest? Denk aan trouwen midden in het bos, een bruiloft in de tuin met prachtig gedekte tafels of misschien wel ergens met zijn tweeën op een rots in het buitenland?

Dan ben ik jullie fotograaf!

Date

Check hier of jullie trouwdatum nog vrij is!

Om massawerk en lange levertijden te voorkomen, fotografeer ik maar 2 bruiloften per maand. Wees er daarom snel bij en leg jullie datum zo snel mogelijk vast.

The Blog

Lees hier alles over mijn avonturen als trouwfotograaf.

In deze blog vertel ik je alles over gave trouwlocaties en bijzondere bruiloften.

Bruiloft Hazelhof Rijsbergen

Authentiek & Documentaire

Bruiloften met een speciaal tintje vind ik het leukst om te doen. Voor mij hoeft het niet altijd heel groot, maar juist een kleine winter bruiloft of een intieme elopement zijn mijn favoriet.

Mijn fotografiestijl omschrijf je het beste als authentiek en documentair. Alles gaat uiteraard ten aller tijden in overleg met het bruidspaar, maar mijn visie in het fotograferen ligt bij het natuurlijk vastleggen van jullie bruiloft.

Vanuit Noordwijkerhout reis ik heel Nederland door naar de tofste bruidslocaties! Ik fotografeer maximaal 2 bruiloften per maand, hierdoor hoef je geen massaproductie te verwachten en hebben jullie altijd persoonlijk contact met mij.

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Stuur mij een e-mail om te vragen naar de mogelijkheden. Ik reis jullie graag achterna!

Authentieke bruidsfotografie

bruiloft locaties gefotografeerd

Tuin De Lage Oorsprong, Oosterbeek | De Hazelhof, Rijsbergen | Het Spaanse Hof, Den-Haag | Hortus Botanicus, Leiden

Save The Date

Bruidsfotograaf Zuid-Holland

Insta

Instagram did not return a 200.

BRUIDSFOTOGRAAF NOORDWIJKERHOUT | TROUWFOTOGRAAF BOLLENSTREEK | TROUWEN OP HET STRAND | CEREMONIE IN HET BOS | ELOPEMENT IN HET BUITENLAND | WIJ ZEGGEN JA IN ZUID-AFRIKA

Sluit Menu
error: © 2019 Sanne Dost. All rights reserved.