Review fotoprints Fotofabriek

Review: Retroprints Fotofabriek

Inleiding:

Ik werd benaderd door Fotofabriek, of ik voor hun de retroprints wil uitproberen en of ik daar dan een blogpost over wil schrijven. Maar natuurlijk! Altijd leuk om wat extra vakantiefoto’s in de buurt te hebben om bijvoorbeeld op te kunnen hangen! Ik ging aan de slag en 8 retro prints.

Software & ontwerp:

Het was super simpel en zo klaar! Het uitkiezen van de foto’s was nog het moeilijkst van allemaal! Met hun eigen editor programma kan je kiezen uit een blanco project of je kan gebruik maken van een paar ontwerpen met een speciaal thema die Fotofabriek zelf heeft gemaakt. Ik heb gekozen voor de blanco exemplaren. Tijdens het ontwerpen kan je nog tekst, decoraties of een achtergrond toevoegen als je dat zou willen. Je kunt echt je eigen retro polaroid ontwerpen zoals jij dat wilt!

Fotoafdruk Fotofabriek
Creatief met foto

Bestellen:

Na het eenmalig invullen van mijn gegevens werd mijn bestelling afgerond door een medewerker van Fotofabriek. Tussendoor heb ik steeds contact gehad met diegene en daardoor verliep alles heel erg vlot en waren ze dus in een mum van tijd besteld!

De Retroprints:

Ik heb ze op donderdagochtend 7 januari besteld en had ze letterlijk vrijdag ochtend 8 januari in de bus! Super snelle service en levering, top! Ze zitten verpakt in een stevig kartonnetje dat door de brievenbus past.

Het setje van 8 fotokaartjes zijn groter dan ik had verwacht. De kwaliteit is goed en de kleuren komen er goed uit. Ik ben er heel erg blij mee en nu moet ik nog een leuke manier vinden om ze ergens op te hangen!

Fotofabriek heeft nog veel meer mogelijkheden om iets leuks te doen met je herinneringen! Maak bijvoorbeeld een fotoboek of laat je foto´s afdrukken. Ga aan de slag met Fotofabriek en doe wat bijzonders met je foto´s!

Polaroid foto fotofabriek
Fotoafdruk vakantie Dost Fotografie
Foto's afdrukken Fotofabriek
Flatlay fotoafruk Fotofabriek
Fotoidee Fotofabriek

 

Heb jij nou ook een gaaf fotoproduct die je door mij wil laten uittesten?

Stuur mij een e-mail en wie weet zie jij jouw product binnenkort hier op mijn website!