Met heel veel liefde en enthousiasme leg ik jullie bruiloft vast. Het cliché is waar, maar na die mooie dag blijven alleen de foto’s nog over.

Graag verras is ik mijn bruidsparen met extra veel foto’s van uitstekende kwaliteit. Boek je mij voor 6 uur? Dan zijn dat al snel meer dan 350 foto’s! In een persoonlijk gesprek leg ik graag uit dat ik niet alleen prachtige foto’s van jullie twee maak maar ook van jullie gasten.

Als jullie de bruiloft door mij laten fotograferen dan sta ik tot en na jullie bruiloft dag en nacht klaar voor vragen en persoonlijk contact.

Bij een bruiloft start ik meestal een half uur voordat de jurk een gaat en blijf ik gemiddeld tussen de 6 en 10 uur, afhankelijk van jullie planning en wensen. Mijn prijzen zijn vanaf prijzen en afhankelijk van het seizoen. Wil je mij graag boeken voor een kortere trouwreportage dan maak ik graag een offerte op maat.

De fine art trouwalbums die je na afloop van jullie bruiloft kan bestellen worden door boekbinders met de hand gemaakt. Een fotoalbum komt vol met foto’s die jullie zelf kunnen uitkiezen.

Liefs, Sanne

Bruidsreportage

2023

1300,-

6 uur bruidsfotografie

> 350 foto’s in hoge kwaliteit

foto preview

cadeauboekje 10 x 15 met preview foto’s

online galerij

levertijd max 8 weken

reiskosten Nederland inclusief

extra uren €125,00 per uur

Willen jullie liever bruidsfotografie inclusief een trouwalbum i.p.v het cadeauboekje? Dat kan! Voor €450,00 maak ik een prachtig handgemaakt fotoalbum van 30 x 30 cm voor jullie. Met jullie eigen fotoselectie wordt dit een fantastisch pronkstuk!

Handig om te weten

Alle foto’s die ik tijdens een fotoreportage maak, gebruik ik ook voor op mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt dan hoor ik dat heel graag tijdens onze persoonlijke kennismaking.

Om de datum van jullie bruiloft vast te zetten vraag ik een aanbetaling van 50%.